GYakran Ismételt Kérdések

Itt bővebb információt találhat a rendelés folyamatáról és választ találhat a leggyakrabban felmerülő kérdésekre!

  Először vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen üzletünkben vagy e-mailben illetve telefonon keresztül.
  Az ajánlatkészítéshez nélkülözhetetlen néhány fontos adat rögzítése:
 • szélesség x magasság (külső faltól falig mérve)
 • nyitás típusa és iránya (belülről nézve pánt oldalról)
 • darabszáma
 • szín
 • üveg szerkezet típusa (két vagy háromrétegű)
 • redőnyzet típusa (elé épített, felé épített illetve meg lévő tokozatba épített)
 • szüksége van külső-belső párkányra
 • a nyílászáró beépítés illetve bontás-beépítés igényel-e takarási- illetve visszajavítási munkát
 • új építésről van szó, vagy felújításról (új építésű ház esetén e-mailen küldje meg a tervrajzot és a konszignáció, homlokzati terveket)
 • kér-e beépítést
 • kéri a bontott szerkezetek elszállítását
 • újépítésű ingatlannál személyes találkozó szükséges (tervrajz, műszaki leírás)
  • A felmérést általában az Ön által megadott méretek alapján készített ajánlat előzi meg. Amennyiben ajánlatunkat kedvezőnek találja, akkor egy előre egyeztetett időpontban pontos felmérést végzünk, amely alapján elkészítjük a végeleges ajánlatot.
   Amennyiben Ön szeretne az ajánlatkészítés előtt egy felmérést kérni, vagy szüksége van szakmai tanácsadásra, abban az esetben ennek költségéről külön ajánlatot adunk Önnek, amit megrendelés esetén természetesen jóváírjuk Önnek.
  Az ajánlatunk elfogadása után irodánkban személyesen illetve e-mailben kapott díjbekérő alapján tudja megrendelni a terméket.
   Megrendelését irodánkban készpénzzel, bankkártyával vagy utalással tudja véglegesíteni.
   Rendeléskor az előleg összege a végösszeg 70%-a.
  Normál méretű nyílászáróknál a kiszállítás díját tartalmazza a munkadíj, feltétele az általunk való beépítés. Nagyobb szerkezeteknél, ha a nyílászárók szállítása daruzást illetve nagyobb teherautót igényel, akkor külsős vállalkozót bízunk meg, ennek díja szerepel az árajánlatban.
  A garancia feltételeket minden esetben a gyártó cég által termékenként kiállított a Teljesítmény nyilatkozat vagy Garancia jegy tartalmazza, amiben pontosítva van az adott termékre vonatkozó garanciális feltételek és időtartamok.
   Fontos, hogy a helyszínen biztosítani kell a munkaterületet.
   Felújítás esetén biztosítani kell a nyílászáró cseréhez szükséges terület megközelíthetőségét és az ottani munkavégzés lehetőségét. A munkafolyamatban igyekszünk mindig a lehető legkisebb sérüléssel elvégezni a bontást és ezt követően a szakszerű beépítést.
  A kibontott nyílászárók elszállítására lehetőséget biztosítunk külön díj ellenében (veszélyes hulladéknak számít a bontott nyílászáró).
  A gyáűrtói garancia Kömmerling nyílászárókra 5 év, Oknoplast-Veka nyílászárókra 7 év. A beépítésre cégünk 2 év beépítési garancia tartozik. Ezen belül bármiféle utólagos beállítást díjmentesen végzünk el.
  Előleg megfizetésétől számítva, általában 8-12 hét a gyártási idő, ez esetekben eltérhet. Vásárlóinkkal folyamatosan tartjuk a kapcsolatot és rugalmasan kezeljük a beépítés idejét. A gyártási folyamat befejeztével, tájékoztatunk mindenkit és leegyeztetjük a csere illetve a beépítés időpontját.
  Translate