HÖRMANN
HÁZBEJÁRATI AJTÓK

01.

Hozzáállásunk

Pontosak vagyunk, amikorra ígértük, akkor érkezünk. Munkánk során a lehető legnagyobb csendben dolgozunk és odafigyelünk a tisztaságra. Önellátóak vagyunk, ételt, italt hozunk magunkkal, nem szorulunk kiszolgálásra.

02.

Kivitelezés után

Először megmutatjuk a végeredményt, ha hibát talál, azt javítjuk azonnal. Pakolásban és cserélt nyílászárók elszállításában segítenünk. A termék kezeléséről és működéséről tájékoztatjuk Önt.

Thermo Carbon Ajtók

Az alumínium házbejárati ajtók mezőnyében a hőszigetelésben világbajnok, biztonságban osztályelső termékünk akár kb. 0,47 W/ (m²·K) UD-értékekkel, kivételes, alapkivitelben RC 3 biztonsági felszereltséggel és 9-pontos reteszeléssel, valamint karbonszálas hibrid anyagú csúcstechnológiás szárnyprofillal tűnik ki a versenytársak közül.

Thermo Plan Hybrid Ajtók

Ha Ön egy különösen elegáns megjelenésű ajtót szeretne, akkor ThermoPlan Hybrid a legmegfelelőbb. A kívül-belül, az ajtólap és a tokkeret közötti egy síkot alkotó átmenetnek köszönhetően kitűnik megjelenésével. További előnye a nagy szárnyszilárdság a porszórt nemesacél lemeznek köszönhetően.

Thermo Safe Hybrid Ajtók

A 80 mm vastag, hőhídmentes alumínium ajtókeretnek köszönhetően különösen jó hőszigetelésű ajtó alapkivitelben 5-pontos biztonsági zárral van ellátva, mely üvegezés nélkül RC 4, üvegezve RC 3 ellenállási osztályú. A ThermoSafe Hybrid kitűnik a porszórt nemesacél lemez révén, mely nagy alaktartást biztosít még nagy hőmérsékletkülönbség mellett is.

Thermo Safe Ajtók

A hőhídmentes, 80 mm-es alumínium ajtókeretnek köszönhetően különösen jó hőszigetelést, alapkivitelben RC 3 biztonsági felszereltséget az 5-pontos biztonsági zárnak köszönhetően, valamint a több mint 70 motívumból való választás lehetőségét nyújtja – és ez csak néhány a ThermoSafe házbejárati ajtóink impozáns tulajdonságai közül.

Thermo 65 Ajtók

Az acél ajtólappal és alumínium tokkal rendelkező Thermo65 házbejárati ajtó jó hőszigetelési értékeket és kiváló betörésgátlást nyújt, 5-pontos biztonsági zárral. Nem utolsó sorban a Thermo65 jó ár-érték aránya is a meggyőző érvek közé tartozik.

Top Comfort Ajtók

Fényárban úszó bejáratot szeretne, üveg házbejárati ajtóval, és amely jó hőszigetelést és biztonságot is nyújt? Akkor a TopComfort házbejárati ajtónk épp Önnek való. Válassza ki kedvencét a 9 design üvegezés és számos díszüvegezés közül.

Katalógusok

Kattints a képek egyikére és tájékozódj Hörmann házbejárati ajtóinkról!

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, HOGY TUDJUNK SEGÍTENI.

Translate
Scroll to Top