VELUX TETŐTÉRI ABLAKOK

01.

Hozzáállásunk

Pontosak vagyunk, amikorra ígértük, akkor érkezünk. Munkánk során a lehető legnagyobb csendben dolgozunk és odafigyelünk a tisztaságra. Önellátóak vagyunk, ételt, italt hozunk magunkkal, nem szorulunk kiszolgálásra.

02.

Kivitelezés után

Először megmutatjuk a végeredményt, ha hibát talál, azt javítjuk azonnal. Pakolásban és cserélt nyílászárók elszállításában segítenünk. A termék kezeléséről és működéséről tájékoztatjuk Önt.

Műanyag Bevonatos Tetőtéri ablak

Ideális választás fürdőszobába vagy konyhába, vagy ahol fehér szín a kívánatos. A hőkezelt fa magot víznek és szennyeződéseknek ellenálló poliuretán bevonat fedi, mely kiváló hőszigetelő képességet és tartósságot jelent. A felső kilincs a legtöbb beépítési magasságban kényelmes működtetést nyújt akkor is, ha az ablak fürdőkád vagy mosdó fölé kerül.

Felülete 100%-ban karbantartásmentes, ezért kényelmes megoldást jelent minden helyiségben, különösen fürdőszobába vagy konyhába, vagy ahol fehér szín a kívánatos. A hőkezelt fa magot víznek és szennyeződéseknek ellenálló poliuretán bevonat fedi, mely kiváló hőszigetelő képességet és tartósságot jelent. Alsó kilincses müködtetése kényelmes, ha a tetőtéri ablakot az ideálisnál magasabbra kell beépíteni.

Fa Tetőtéri ablak

A felső kilincses Standard változathoz képest energiatakarékosabb ablak a 3-rétegű üvegnek köszönhetően.
Üvege csökkenti az utcáról érkező zajterhelést.

Az alsó kilincses Standard változathoz képest energiatakarékosabb ablak a 3-rétegű üvegnek köszönhetően.
Üvege csökkenti az utcáról érkező zajterhelést.

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, HOGY TUDJUNK SEGÍTENI.

Translate
Scroll to Top