OKNOPLAST TOLÓAJTÓK

01.

Hozzáállásunk

Pontosak vagyunk, amikorra ígértük, akkor érkezünk. Munkánk során a lehető legnagyobb csendben dolgozunk és odafigyelünk a tisztaságra. Önellátóak vagyunk, ételt, italt hozunk magunkkal, nem szorulunk kiszolgálásra.

02.

Kivitelezés után

Először megmutatjuk a végeredményt, ha hibát talál, azt javítjuk azonnal. Pakolásban és cserélt nyílászárók elszállításában segítenünk. A termék kezeléséről és működéséről tájékoztatjuk Önt.

PSK Bukó-toló ajtó

Svetlo A belső tér minőségére ható természetes fény fontos szempont. A belső terek világosabbá tétele gyakorlatilag azonnal megváltoztatja a kinézetét, amiről a nagyméretű üvegezett felületek gondoskodnak. A PSK tolóajtók funkcionalitása megtakarítja a teret és kényelmes kijárást biztosít a teraszra. A PSK bukó-toló ajtók a vasalat fajtája szerint bukó-toló (PSK, PSK-Z) és párhuzamos-toló (PSK Atrium) ajtókra osztjuk. Mindkettő lehetővé teszi az ajtószárny kényelmes elhúzását akár 1,6 méter szélességig, ami 1,5 méteres átjárhatósági szélességet biztosít.

HST Tolóajtó

A HST emelő-tolóajtókkal különösen nagy üvegfelületek érhetők el. A szerkezet teljes mérete elérheti a 13,8 m2-t is, aminek köszönhetően a belső terekbe sokkal több természetes napfény áramlik. A nagyméretű ajtószárnyak kezelése viszont nem igényel különösebb erősfeszítést, kényelmes kijárást biztosítva a teraszra. Az ajtószárnyak önálló vezetőlécen futnak, így a nyitáskor az egyik szárny a másik után nyílik.

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, HOGY TUDJUNK SEGÍTENI.

Translate
Scroll to Top