HÖRMANN
BEJÁRATI AJTÓK

01.

Hozzáállásunk

Pontosak vagyunk, amikorra ígértük, akkor érkezünk. Munkánk során a lehető legnagyobb csendben dolgozunk és odafigyelünk a tisztaságra. Önellátóak vagyunk, ételt, italt hozunk magunkkal, nem szorulunk kiszolgálásra.

02.

Kivitelezés után

Először megmutatjuk a végeredményt, ha hibát talál, azt javítjuk azonnal. Pakolásban és cserélt nyílászárók elszállításában segítenünk. A termék kezeléséről és működéséről tájékoztatjuk Önt.

Thermo 65 Ajtók

Ha kiváló minőségű és szép ajtóval szeretné felszerelni a háza bejáratát, akkor a Hörmann Thermo65 a legjobb választás az Ön számára.

A teljes felületű, PU keményhab-töltetű 65 mm vastag acél ajtólap és a kompozit anyagú belső szárnyprofil gondoskodnak arról, hogy a hideg kint maradjon. Az UD-érték 0,87 W/(m²·K)-ig terjed, ami azt jelenti, hogy a Thermo65 ajtók kiváló hőszigetelők.

Ezek az ajtók alapkivitelben 5-pontos biztonsági zárral vannak ellátva, hogy Ön biztonságban érezhesse magát az otthonában. A Thermo65 motívumú ajtók opcionálisan RC 2 biztonsági felszereltséggel is kaphatók – ami még biztonságosabb érzést biztosít az otthonában.

Az Önnek legjobban tetsző ajtót 13 vonzó motívum, 16 kedvező árú szín és 5 Decograin dekor közül választhatja ki.

Thermo 46 Ajtók

A Thermo46 ajtók mindennel rendelkeznek, ami egy jó bejárati ajtóhoz kell. Az 1,1 W/(m²·K)-ig terjedő UD-értékekkel a Thermo46 ajtók nagyon jó hőszigetelést biztosítanak. Ezek a bejárati ajtók az alapkivitelben 5-pontos biztonsági zárnak köszönhetően a biztonság szempontjából is tökéletesek. Bizonyos motívumú ajtók opcionálisan RC 2 biztonsági felszereltséggel is kaphatók – ami még biztonságosabb érzést biztosít az otthonában.

Válassza ki a kedvencét 13 ajtómotívum közül – a moderntől a klasszikusig. A különböző színekkel, üvegezésekkel, oldal- és felülvilágítókkal a saját ízlésére szabhatja a Hörmann ajtókat.

Katalógus

Kattints a képre és tájékozódj beltéri ajtóinkról!

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, HOGY TUDJUNK SEGÍTENI.

Translate
Scroll to Top