R-M SYSTEM ZSALÚZIA

01.

Hozzáállásunk

Pontosak vagyunk, amikorra ígértük, akkor érkezünk. Munkánk során a lehető legnagyobb csendben dolgozunk és odafigyelünk a tisztaságra. Önellátóak vagyunk, ételt, italt hozunk magunkkal, nem szorulunk kiszolgálásra.

02.

Kivitelezés után

Először megmutatjuk a végeredményt, ha hibát talál, azt javítjuk azonnal. Pakolásban és cserélt nyílászárók elszállításában segítenünk. A termék kezeléséről és működéséről tájékoztatjuk Önt.

Az alumínium zsaluzia árnyékolástechnika egyik legdesignosabb és leggyorsabban fejlődő terméke, amely különlegesen modern megjelenést kölcsönöz, középületek, irodák, ipari épületek és családi házak számára. A lamellák fokozatmentes dőlésszögének változtatásával szabályozhatjuk a helyiségbe beáramló fény erősségét .A lamellák lakozásának és felületeinek korszerű kialakításának köszönhetően jól tűrik az időjárás viszontagságait, tovább tartják meg eredeti színeiket illetve nem utolsó sorban könnyen tisztíthatóak. A lamellák típusai készülhetnek C-80-as peremezett és peremezetlen kialakítással illetve nagyobb igénybevétel esetén a Z-90-es formájú lamella alkalmazható . Az árnyékoló megvezetése történhet alumínium vezetősínnel, bovdenes feszítőszállal vagy vezetősínnel és bovdenes feszítőszállal egyaránt. Zsaluzia működtetése történhet kézi kardáncsuklós hajtókarral illetve a magasabb szintű igényeket kielégítve motoros működtetéssel.

 

Peremezetlen Lamellás Zsalúzia Vezetősínnel és Védőtokkal

 

Szélbiztos Zsalúzia Peremezett Lamellákkal

Vakolható Rejtett Tokos Zsalúzia

Peremezetlen Lamellás Zsalúzia Feszítőszállal

Katalógusok

Kattints a képek egyikére és tájékozódj R-M System zsalúziáinkról!

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, HOGY TUDJUNK SEGÍTENI.

Translate
Scroll to Top