HÖRMANN
BELTÉRI AJTÓK

01.

Hozzáállásunk

Pontosak vagyunk, amikorra ígértük, akkor érkezünk. Munkánk során a lehető legnagyobb csendben dolgozunk és odafigyelünk a tisztaságra. Önellátóak vagyunk, ételt, italt hozunk magunkkal, nem szorulunk kiszolgálásra.

02.

Kivitelezés után

Először megmutatjuk a végeredményt, ha hibát talál, azt javítjuk azonnal. Pakolásban és cserélt nyílászárók elszállításában segítenünk. A termék kezeléséről és működéséről tájékoztatjuk Önt.

Pro Line Ajtók

Időtlenül elegáns, kellemes karakterű beltéri ajtót szeretne az otthonába? A ProLine ajtó-termékcsalád való Önnek. A teljes felületű ajtólap sima illetve falcolt kivitelben érhető el – az Önnek tetsző felülettel, – így kiválóan harmonizál az Ön berendezési stílusával. Így valóban otthonos, pihenésre hívogató atmoszférát teremthet otthonában.

Az összes ProLine beltéri faajtó négy csúcsminőségű felülettel kapható:

  • Duradecor sík –  különösen ütésálló, 2 színben és 6 dekorfelülettel
  • Duradecor strukturált –  természetes karakter 10 fadekor felülettel
  • Valódi fafurnér –  egyedülálló 14 furnér felülettel
  • Festett –  4 ragyogó színben vagy egyedi RAL színben

Pro Line Duradecor Ajtók

A ProLine Duradecor családdal egyedi térkoncepciókat valósíthat meg a kívánt stílusban. A saját ízlése szerint kombinálhatja az ultramatt, a pala és a Leinen (lenvászon struktúra) felületeket a fehér, a világosszürke, az antracitszürke és a taupe színekkel. A család tagjai mind értékükkel, mind könnyű kezelhetőségükkel és robusztusságukkal kitűnnek.

Design Line Ajtók

A DesignLine termékekkel megkaphatja álmai ajtóját. Választhat stíluselemeket, pl. nemesacél rátétet, süllyesztett illesztést, illetve modern fa-üveg kombinációkat is, valódi fa furnérból vagy színes változatot – a DesignLine rengeteg modern ajtómotívumot kínál Önnek.

Classic Line Ajtók

Szereti a klasszikust, de a modernt is? Akkor Önnek a DesignLine időtlen motívumai jelentik a legjobb választást. Találja meg a kedvenc ajtaját a DesignLine termékcsaládból a tökéletes vidéki ház stílushoz.
Ezen sorozat összes motívuma meggyőző, kézműves részletek legjobb asztalos minőségben:
Különleges, csúcsminőségű Georgia ajtók, besüllyesztett profilléccel. Carolina motívum besüllyesztett profilírozással, új Montana kiváló minőségben feldolgozott kerettel és  új Kontura motívum kontúrmart profilokkal.

Glass Line Ajtók

Az üvegajtók amellett, hogy ízlésesek és elegánsak, nyitottá és barátságossá is varázsolják az otthont, és minden helyiségnek különleges vonzerőt kölcsönöznek. Fedezze fel az Önhöz illő, teljes felületen üvegezett ajtót. Lehet fa tokos lengőajtó illetve tolóajtó is.

Katalógusok

Kattints a képek egyikére és tájékozódj beltéri ajtóinkról!

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, HOGY TUDJUNK SEGÍTENI.

Translate
Scroll to Top