OKNOPLAST REDŐNYÖK

01.

Hozzáállásunk

Pontosak vagyunk, amikorra ígértük, akkor érkezünk. Munkánk során a lehető legnagyobb csendben dolgozunk és odafigyelünk a tisztaságra. Önellátóak vagyunk, ételt, italt hozunk magunkkal, nem szorulunk kiszolgálásra.

02.

Kivitelezés után

Először megmutatjuk a végeredményt, ha hibát talál, azt javítjuk azonnal. Pakolásban és cserélt nyílászárók elszállításában segítenünk. A termék kezeléséről és működéséről tájékoztatjuk Önt.

LUNA Redőny

A LUNA redőny az ablak külső felületére szerelhetők, a redőnydobozok a vakolat alá kerülnek, így rejtve maradnak. A redőny lécei és szerkezeti elemei, beleértve a vezetősíneket alumíniumból készülnek. A LUNA redőny felszerelhető a nyílászárók kiszélesített profiljára is, ami tanúsítványokkal igazolt, kiváló hőszigetelési paramétereket garantál. A másik lehetőség a nyílászáró áthidalására történő szerelés fordított L alakban. A felülvizsgálati (szerviz) csappantyú a doboz alsó részében található, és a hozzáférés kívülről lehetséges. A gazdag színárnyalat paletta lehetővé teszi a rolók és az épületelemek összehangolását.

SOL Redőny

A SOL redőnydoboz az ablak felett kerül elhelyezésre, amellyel az ablaknyílásban kerül beszerelésre. A lécek kiváló minőségű alumínium lécekből készülnek, a kitöltésük pedig poliuretán habból készül. A redőnydoboz a homlokzat alá kerül, ami harmonikusan illeszkedik a ház homlokzati falához. A doboz és a vezetősínek műanyagból készülnek. A belsejében polisztirol réteg található, a hőszigetelő tulajdonságok javítása érdekében. A felülvizsgálati (szerviz) csappantyú a doboz alsó részében vagy oldalán található. A redőny automatikus beesőkkel vagy rögzítő horgokkal biztosítható.

SOL EVOLUTION Redőny

A SOL EVOLUTION redőnydoboz az ablak felett kerül elhelyezésre, amellyel az ablaknyílásban kerül beszerelésre. A lécek kiváló minőségű alumínium lécekből készülnek, a kitöltésük pedig poliuretán habból készül. A redőnydoboz speciális hőszigeteléssel rendelkezik. A belsejében polisztirol réteg található, a hőszigetelő tulajdonságok javítása érdekében. A doboz és a vezetősínek műanyagból készülnek. A felülvizsgálati (szerviz) csappantyú a doboz alsó részében található, és a hozzáférés belülről lehetséges. A roló automatikus beesőkkel vagy rögzítő horgokkal biztosítható.

TERRA Redőny

A TERRA redőny az ablak elé kerül felszerelésre a külső falazaton vagy az ablakkiszögellésben. Vitathatatlan előnye, hogy az építkezés bármely fázisában felszerelhető, esetleg az építkezés befejezése után is. A redőnydoboz szilárd, lakkozott alumíniumból készült, ami garantálja a hosszútávú gondtalan felhasználást. A vezetősínek és a páncél lécei is alumíniumból készültek, amelyek poliuretán (PUR) habbal vannak kitöltve. A gazdag színpalettával harmonikus összhang érhető el a homlokzattal.

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, HOGY TUDJUNK SEGÍTENI.

Translate
Scroll to Top